Sílvia Paneque recorda, en una visita amb Salvador Illa als barris de l’est de Girona, que “és important prioritzar els problemes de les persones, que cada dia són més greus”

La diputada i portaveu socialista  a l’Ajuntament ha lamentat que als barris que han visitat avui hi ha problemes de falta de feina, talls de llum constants, despreocupació per l’estat de l’espai públic i abandonament per part de l’Ajuntament i la Generalitat

La portaveu socialista a l’Ajuntament de Girona i diputada al Parlament, Sílvia Paneque, ha recordat avui en una visita amb el candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, als barris de la zona est de Girona, que “és molt important que tant a Girona com a Catalunya es prioritzin els problemes de les persones, que cada dia són més greus”. “En els diferents barris que hem visitat avui hi ha problemes de falta d’ocupació, talls de llum constants, despreocupació absoluta de l’espai públic i abandonament per part de l’Ajuntament i la Generalitat”, ha manifestat Paneque.

Nosaltres, juntament amb Salvador Illa,  defensem que s’ha de prioritzar la solució d’aquests problemes i en això sí que hi hauria d’haver un consens ampli que no divideixi sinó que uneixi a Catalunya”, ha afegit Paneque.

Per la seva banda, també Salvador Illa s’ha referit a la situació de Vila-roja i Font de la Pólvora, en una atenció als mitjans de comunicació després de la visita: “Hem vist problemes, sobretot en referència a la neteja i al subministrament elèctric, problemes que tractarem de contribuir a resoldre amb la nostra capacitat d’acció política tant a l’Ajuntament de Girona com al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats”, ha explicat. “I ho farem en primer lloc emplaçant a l’Ajuntament de Girona a que faci la feina que li pertoca, ocupant-se per igual de tots els barris de la ciutat, i també de Vila-roja i Font de la Pólvora”, ha afegit.

Veiem una Catalunya que té problemes concrets i veiem una absència de Govern a Catalunya sis setmanes després que les ciutadanes i ciutadans votessin. Ahir vam assistir a una investidura fallida. Però Catalunya se’n sortirà, hi ha alternativa per no haver de repetir un fracàs”, ha dit.  “Ahir s’intentava repetir una fórmula que ja ha fracassat, que els darrers deu anys no ens ha aportat cap guany a les catalanes i els catalans. I el moment que estem vivint, que és d’especial dificultat, requereix de solucions concretes”, ha afirmat Illa. “No fa falta repetir un fracàs. Hi ha alternativa”, ha conclòs. El diputat al Congrés Marc Lamuà i els diputats al Parlament Òscar Aparicio i Mónica Ríos també han acompanyat a Salvador Illa en la seva visita.

Salvador Illa i Sílvia Paneque amb una veïna de Vila-roja