Presa de possessió 3 agents

Tres nous agents de Policia Municipal prenen possessió del càrrec

Es tracta dels policies que van aprovar el procés selectiu el juliol del 2015 i que ja han superat el període de formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i l’any de pràctiques al municipi

 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la 1a tinenta d’alcaldia i regidora de Serveis Socials, Habitatge i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, han rebut aquest matí els tres nous agents de la Policia Municipal que han pres possessió del càrrec i s’incorporen com a funcionaris de carrera a la plantilla del cos de la policia del municipi. A l’acte hi ha assistit també l’inspector de la Policia Municipal de Girona, Joan Jou.

 

Presa de possessió 3 agents
Presa de possessió 3 agents.

 

Els tres policies van aprovar el procés selectiu el juliol del 2015 i des del setembre del mateix any al juny del 2016 van estar fent el curs de formació bàsica obligatori a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Un cop acabat, han fet pràctiques com a agents de policia durant un any al municipi de Girona.

 

Precisament ara han començat el període de pràctiques al cos de la Policia Municipal dos agents més, que van aprovar el procés selectiu el juliol del 2016 i que ja han finalitzat el curs de l’Institut de Seguretat Pública.

 

Pel que fa al procés previst per a aquest 2017, la setmana vinent s’iniciaran les proves per a la provisió de tres places vacants d’agents a la Policia Municipal de Girona.


Publicado

en

, , ,

por

Etiquetas: