Visita delegada govern a Girona

Valoració de la portaveu del grup municipal del PSC a Girona, Sílvia Paneque, sobre la visita de la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i la presa de possessió del subdelegat del govern a Girona, Albert Bramon

La portaveu dels socialistes de Girona adverteix que hi ha hagut gestos notables per apartar la tensió i començar a treballar per als ciutadans de Girona, fet que a l’Ajuntament de Girona hem de saber aprofitar per tal que se’n puguin beneficiar el conjunt de gironins i gironines

La portaveu dels socialistes a Girona, Sílvia Paneque, ha acompanyat a alcaldia de l’Ajuntament de Girona a la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, que ha parlat a l’entorn d’una mitja hora amb l’alcaldessa de Girona Marta Madrenas. “És una primera reunió i tenia i mantinc tota l’esperança que a l’Ajuntament de Girona sapiguem aprofitar tenir una nova delegada del govern a Catalunya, que em consta de primera mà la voluntat que té per reconduir el diàleg, establir consensos i treballar per a la ciutadania en general i també per la gent de Girona en particular”, ha manifestat Paneque.

Visita delegada govern a Girona
Visita delegada govern a Girona

L’Ajuntament de Girona té una gran oportunitat de tornar a l’educació institucional per contribuir a crear un clima de confiança mútua. El paper de l’Ajuntament de Girona és el de contribuir a crear creixement i progrés econòmic per tal que els gironins i gironines tinguem una vida millor i més oportunitats. Això també es fa per mitjà de regir-se per un comportament institucional, que tingui la seriositat de buscar bons acords. I eviti polèmiques estèrils, que l’única cosa que poden generar és benefici electoral per un particular; i esterilitat per al conjunt de la ciutat”, ha dit Paneque.

Després de la desastrosa relació que hi ha hagut entre Ajuntament i delegació del govern a Catalunya, hi ha temes importants aturats des de fa mesos. La ciutat de Girona ha de ser capaç de reivindicar que l’Arxiu Provincial és una inversió urgent, que la delegació del govern a Girona ha de tenir un paper actiu i important al bon acabament de les obres del TAV o que l’Estat i l’Ajuntament haurien de col·laborar per donar solucions a l’entrada sud a Girona per carrer Barcelona. Hi ha temes concrets que contribuiran a tenir una ciutat més forta i millor per a tots els gironins i gironines. Aquesta és una oportunitat que totes les parts tenim el deure de no deixar-la escapar”, ha conclòs Paneque.

La portaveu dels socialistes a Girona, Sílvia Paneque, ha acompanyat a la delegada del govern, Teresa Cunillera, a la presa de possessió d’Albert Bramon com a nou subdelegat de les Comarques Gironines. “Estic convençuda que Albert Bramon recuperarà la manera de fer institucional que la subdelegació sempre hauria hagut de tenir de treball de proximitat, de rigor institucional, de diàleg obert i de franca disposició de servei a les Comarques Gironines”, ha afegit Paneque. El nou subdelegat del govern a les Comarques Gironines coneix de primera mà els reptes que aquesta institució té al davant durant els pròxims anys i Sílvia Paneque s’ha manifestat optimista sobre la voluntat d’entesa i de recerca d’acords que li ha manifestat Bramon.

Segons fonts socialistes, la relació entre la regidora Sílvia Paneque i la nova delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, és molt bona des de fa alguns anys. Les dues avui han aprofitat la visita a la ciutat de Girona per repassar alguns dels temes que el govern de l’Estat hauria de desencallar a Girona. “Estic al servei de l’Ajuntament de Girona i estem davant d’una bona oportunitat per col·laborar des de la lleialtat mútua i, d’aquesta manera, reestablir els ponts necessaris per donar solucions als problemes urgents de la ciutadania”, ha conclòs Paneque. La delegada del govern a Catalunya ha sortit de Girona per tornar a Barcelona després de dinar a la ciutat a mitja tarda.


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: