Carta d’agraïment de Sílvia Paneque

Estimades amigues i amics,

El PSC ha guanyat les eleccions a Catalunya. Ha estat una gran notícia i el canvi començarà aquests propers dies. En primer lloc, tenim el dret a presentar la nostra candidatura amb Salvador Illa com a president, perquè hem estat l’opció que la ciutadania ha escollit majoritàriament. El canvi és estimar la Catalunya sencera. Per això és necessari que es reconegui el nostre dret guanyat a les urnes a presentar Salvador Illa com a president. La dreta catalana ha governat aquest país durant anys i panys i les eleccions han demostrat que la majoria demandem un canvi.

Amb aquest escrit, vull donar les gràcies a totes les persones que, essent del PSC o no essent-ho, ens heu fet confiança. Em consta que en aquestes eleccions molta gent ha escollit el vot del PSC perquè està terriblement cansada d’una situació de bloqueig i de divisió que no ens porta a enlloc. Els socialistes respondrem a aquest gest de confiança i farem política per superar el moment actual i treballar per la unitat civil, que s’aconsegueix fixant com a prioritat un mínim comú denominador. Des del nostre punt de vista, aquest primer acord bàsic no pot ser altre que l’enfortiment de la salut i la recuperació social i econòmica. També gràcies a tothom que ha votat opcions diferents, o fins i tot a qui no ha votat, però que cada dia al carrer es mostra respectuós amb la diversitat de pensaments i cultures que defineixen la Catalunya sencera.

A tota la família socialista de Comarques Gironines: moltes gràcies! Per la vostra il·lusió, treball i esforç per aconseguir aquest gran resultat electoral. Hem aconseguit passar d’un representant a tenir-ne tres. Això no hauria estat possible sense els centenars de persones diferents que esteu al territori i que demostreu cada dia el vostre compromís amb una Catalunya més forta i millor. Gent de rostre humà que expliqueu en el dia a dia, amb les vostres paraules i accions, que el socialisme no és això que alguns polítics han volgut fer creure. Heu estat la peça clau que explica que siguem el partit que més ha pujat en representació de la nostra província.

Les gràcies també de tot cor a l’equip de treball de la Federació del PSC de Comarques Gironines que em són imprescindibles i que sense ells no podria fer tot el que faig, ni ho faria tampoc amb la profunda alegria i il·lusió que sento per la meva feina.

Amb agraïment sincer a totes i tots!


por

Etiquetas: