Comunicat de Sílvia Paneque, portaveu del PSC i diputada al Parlament

És una gran notícia que el govern de progrés i d’esquerres de Pedro Sánchez hagi anunciat que diferents projectes de Comarques Gironines siguin beneficiàries dels fons Next Generation.

I que a Girona puguem invertir per millorar el camí fluvial del Ter, l’enllumenat públic intel·ligent de l’entorn urbà i natural de Santa Eugènia i per desenvolupar un pla que posi en valor els productes locals i la gastronomia de la ciutat.

Aquest projecte rebrà 3,5M€. És un èxit col·lectiu que hem de celebrar conjuntament i una bona notícia per al barri de Santa Eugènia. Les grans infraestructures de la ciutat, o fins i tot de Catalunya, han estat sempre producte d’inversions de diferents institucions.

Des d’aquest punt de vista, la col·laboració, el diàleg i l’entesa han estat sempre els vectors que han aportat més progrés a Girona i a Catalunya. A més a més, el diputat del PSC Marc Lamuà ja ha anunciat que hi haurà més onada d’inversions a projectes per a Comarques Gironines.

El Consorci de Vies Veres de la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de la Garrotxa i els Ajuntaments de Roses, Lloret de Mar i Sant Feliu de Guíxols també han rebut inversions per a projectes concrets del territori.

El riu Ter, al seu pas per Girona

Publicado

en

por

Etiquetas: