Comunicat del PSC gironí sobre la violència al carrer

Comunicat fet public el dijous 18/02/2020

Que Marta Madrenas condemni la violència culpant-ne l’Estat és com apagar foc amb gasolina. La violència mai no és el mitjà.

La Llei és un pilar fonamental de la democràcia i no es pot posar en dubte sense generar caos. Quan és necessària de ser reformada s’ha de fer en el marc democràtic acceptat i acordat en el seu moment per totes les forces polítiques. El govern d’esquerres de l’Estat hi està treballant de fa dies i aquesta feina requereix de fer-se de manera serena i rigorosa. És necessari també fer-ho des d’una visió global. La llibertat d’expressió en democràcia és clau, però també ho és el respecte a drets contra l’odi. La reforma d’aquesta llei exigeix protegir la llibertat d’expressió, però també a col·lectius vulnerables que pateixen atacs injustificables. Per això ha de ser feta amb cura, perquè com tota llei, s’haurà d’aplicar a tothom, al marge de la seva condició ideològica.

És evident que en aquests moments recuperar la concòrdia i el respecte mutu entre catalans i catalanes és un imperatiu que interpel·la directament a la responsabilitat de tots els polítics i polítiques.


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: