El PSC de Girona encara el proper any i mig amb la vista posada en l’alcaldia de la ciutat

L’Agrupació del PSC de Girona ha celebrat avui l’obertura del curs polític amb un esmorzar que ha reunit a una seixantena de persones

Passat ja l’equador del mandat municipal, el PSC de Girona encara el proper any i mig amb la vista posada en l’alcaldia de la ciutat i amb un objectiu de creixement en la resta de poblacions que formen part de l’Agrupació.

L’Agrupació ha celebrat avui l’obertura del curs polític amb un esmorzar a l’aire lliure que ha reunit a una seixantena de persones. La primera secretària del partit a Girona, Sílvia Paneque, s’ha congratulat de poder tornar a fer una trobada d’aquestes característiques després de les restriccions per la Covid.

Paneque ha recordat que certs moments de dificultat que el partit va haver d’afrontar temps enrere es van superar gràcies a la fermesa i el suport de la militància i que ara el moment és molt diferent. “El PSC està fort i  és el moment de continuar agafant múscul i  de recuperar l’ambició”, ha afirmat Paneque. “El repte per al 2023 és guanyar les eleccions i arribar a l’alcaldia, per poder oferir un projecte de ciutat que és molt necessari i que ara mateix el govern municipal no té”, ha afegit la portaveu socialista.

Entre els objectius que es marca l’agrupació hi ha també el creixement a poblacions on el PSC ja té representació, com ara Quart, Llagostera, Cassà, Sant Andreu Salou, Celrà, Sarrià i Sant Julià de Ramis.


Publicado

en

por

Etiquetas: