Eva Granados ha donat suport avui a Sílvia Paneque, en una visita a Can Gibert del Pla

Paneque i Granados han visitat alguns establiments i han parlat amb veïns sobre el problema de les ocupacions conflictives, l’accés a l’habitatge i la solitud no volguda de les persones grans

La portaveu del grup parlamentari socialista al Senat, Eva Granados, ha visitat avui les comarques gironines, on ha participat, al matí, en una xerrada sobre pensions a Sant Feliu de Guíxols i en la presentació dels integrants de la candidatura que acompanyarà Arturo Prades a Calonge.
La senadora catalana ha estat acompanyada pel primer secretari dels socialistes gironins i diputat al Congrés, Marc Lamuà.

A la tarda, a Girona, Granados ha anat amb Sílvia Paneque i Marc Lamuà al barri de Can Gibert, on ha visitat alguns establiments i ha pogut parlar amb veïns que li han expressat la seva preocupació per qüestions com ara el problema de les ocupacions conflictives d’habitatges, la dificultat d’accés a l’habitatge o la soledat no volguda de persones grans al barri. Granados ha explicat les darreres actuacions del govern central per mobilitzar i construir habitatge públic i Paneque ha explicat que a Girona s’haurien de construir 140 pisos cada any durant els propers anys per tal de poder arribar al 15% d’habitatge públic que seria desitjable. També ha explicat les iniciatives que el PSC vol impulsar a Girona en matèria de seguretat i contra les ocupacions delinqüencials.


Publicado

en

por

Etiquetas: