L’exfutbolista Àngel Martínez serà el número 6 de la llista de Sílvia Paneque a l’Ajuntament de Girona

Martínez, gironí del barri de Germans Sàbat, aporta a la llista el coneixement del món de l’esport i dels clubs i entitats de la ciutat

Sílvia Paneque destaca la importància de l’esport per a la qualitat de vida dels Gironins i, a la vegada, com a element d’oportunitats econòmiques

L’exjugador de futbol de primera divisió Àngel Martínez ocuparà el número 6 de la  llista de Sílvia Paneque a l’Ajuntament i aportarà a la llista el seu coneixement sobre el món de l’esport i els clubs i associacions esportives de la ciutat.

Martínez té 37 anys i és del barri de Germans Sàbat. Va començar la seva trajectòria esportiva al desaparegut U.D. Sàbat i va passar a formar part de la pedrera de l’Espanyol, on va jugar a primera divisió de les temporades 2006-2007 a la temporada 2008-2009. Posteriorment, va ser cedit al Rayo Vallecano i al Girona a la temporada 2010-2011. Després d’això va jugar a diversos clubs anglesos: el Blackpool, el Millwall i el Chesterfielf, fins que a la temporada 2017-2018 va tornar a Catalunya per jugar al Sabadell, equip del qual va ser capità.

Àngel Martínez  ja va formar part de la candidatura socialista fa quatre anys i durant aquest temps s’ha mantingut implicat amb el projecte de Sílvia Paneque per a Girona. L’esportista ha manifestat la seva satisfacció de fer el pas cap a la política local i de poder ser útil a la candidatura socialista i a la ciutat. “Estic en un moment en el qual no em falten projectes, però sento que el que em ve de gust en aquests moments és involucrar-me, aportar i estar amb contacte amb la gent”, ha explicat. Martínez considera que “a Girona s’ha de fer molta feina en matèria esportiva, sobretot pel que fa a la falta d’infraestructures i zones esportives”, un fet que ha constatat en les reunions que Sílvia Paneque i ell han anat mantenint durant aquests darrers anys amb les entitats i clubs. “Falten espais perquè l’esport ha crescut molt, tant en el nivell de formació com pel que fa a gent que el practica a edats més avançades, perquè és una font de salut i benestar físic i mental. Tota aquesta gent necessita espais dignes i segurs per a l’esport”, ha afirmat.

Per la seva banda, Sílvia Paneque ha recordat “la importància de l’esport per a la qualitat de vida dels Gironins i, a la vegada, com a un element d’oportunitat econòmica que tenim al davant”. Paneque s’ha mostrat molt satisfeta que Martínez formi part de la llista socialista per a Girona. “És un orgull portar a algú com Àngel Martínez a la llista i una demostració que tenim un projecte municipal amb perfils potents”, ha assegurat. La portaveu socialista i candidata ha ha destacat de Martínez “la seva sensibilitat social i la seva vinculació amb Germans Sàbat, que ha mantingut sempre i és un dels seus senyals d’identitat”.   


Publicado

en

por

Etiquetas: