PSC – Girona pel Canvi demana que no es destrossi l’espai obert i verd més gran de Montilivi

La cap de l’oposició ha recordat que hi ha una manera alternativa de governar
Girona, i és la de dir el mateix quan un està al govern o a l’oposició. Per això, el
grup municipal PSC-Girona pel Canvi demana que no es faci «un mal negoci»
que el pagui el barri de Montilivi.

La cap de l’oposició, Sílvia Paneque, demana que el govern tripartit de Salellas no
«destrossi» la zona verda de Montilivi amb la cessió a la Diputació, perquè hi faci un edifici d’ús administratiu intensiu. El grup municipal PSC-Girona pel Canvi recorda que la Diputació de Girona està oberta a admetre un altre terreny, si el govern de Guanyem (CUP) ho vol. El criteri, que defensa la portaveu d’aquest grup, és que Montilivi no potperdre aquest espai verd, perquè aporta qualitat de vida al barri. D’altra banda, també recorda que, si es construís un bloc per a ús administratiu, això incrementaria el volum de trànsit, persones i moviments en un barri on ja hi ha diferents escoles, instituts, universitat i activitat d’alta intensitat el cap de setmana amb el futbol.


Els arguments, que ha posat sobre la taula Sílvia Paneque, per tant, són no malmetre l’espai verd, aprofitar que la Diputació està disposada a tenir el seu edifici en un altre terreny adequat per a l’ús administratiu i no incrementar la densitat poblacional i d’asfalt del barri de Montilivi. «Es pot evitar un error fatal. Hi ha qui entenia aquests arguments i els compartia fil per randa fa només uns mesos i, ara, no pot canviar 180 graus el criteri quan, com a alcalde, pot prendre decisions difícils que s’ha de tenir el coratge de tirar endavant». La permuta de l’antiga UNED, per a la cap de l’oposició, no pot tenir com a efecte colateral que es perdi l’espai verd de Montilivi, perquè és «un lloc preciós de la ciutat que cal conservar i no destrossar».


Sílvia Paneque ha apuntat que molt majoritàriament el barri de Montilivi vol «conservar l’espai verd de Montilivi». Guanyem (CUP) va plantar pals de fusta amb cartells a molts solars de Girona quan era a l’oposició, on s’hi podia llegir “aquí hi podria haver un parc infantil”. «Està molt bé que es compleixin les promeses electorals, tot i que els hi falten molts parcs infantils que fa poc donaven per fets, però això no pot ser a canvi de perdre l’espai obert i verd més important del barri». «Serà un mal negoci destrossar això i augmentar el trànsit i la falta d’aparcament en un barri d’alta intensitat de gent i d’activitats diverses. Un altre gravíssim error només començar el mandat. I un mal negoci»


Publicado

en

por

Etiquetas: