Sílvia Paneque aplega més de 150 persones en un esmorzar de barri a Germans Sàbat

El Ministre Miquel Iceta també ha assistit a l’acte i ha destacat que la candidata socialista «representa els valors d’estar al costat de la gent»

Candidata socialista a l’alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, ha aplegat avui més de 150 persones en un esmorzar popular al barri de Germans Sàbat al qual també hi ha assistit el Ministre de Cultura, Miquel Iceta, ala sala d’actes de la llar de jubilats. Paneque ha tingut oportunitat d’intercanviar opinions amb una representació significativa de veïns i veïnes que li han traslladat les seves inquietuds i les seves opinions a l’entorn del desenvolupament i les necessitats dels barris. «Aquest barri s’ha construït a sí mateix amb l’esforç de moltes persones però com sempre deia en Pepe Guerrero aquest barri l’heu fet amb les vostres mans. Ell em recordava com havien aixecat l’escola bressol. Aquest record és el reflex dels valors de la humilitat, de l’esforç i del treball i també son part de Girona. Cada barri té la seva anima i aquesta ànima està directament vinculada a la construcció de Girona», ha valorat Sílvia Paneque.

El Ministre Iceta, que posteriorment ha fet una visita a Salt, ha destacat els valors del govern de Pedro Sánchez com la clau de volta de la recuperació de la crisi i ha recordat que gràcies a les mesures que ha pres, Espanya és avui un dels països amb la inflació més baixa i una de les economies que està mostrant més fortalesa per superar la crisi. «La Sílvia també representa els valors d’estar al costat de la gent que us acabo de detallar. La conec i sé que la seva capacitat per entendre els problemes de la gent la fan una gran candidata però també la hi fa la manera com entén com cal estar al costat de les persones» ha ressaltat Iceta. El Ministre s’ha reunit posteriorment, juntament amb  una representació dels socialistes de Salt, amb el director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer, amb qui han analitzat els camins de col·laboració de l’Estat amb el festival.


Publicado

en

por

Etiquetas: