Sílvia Paneque: “Girona no tindrà pressupostos perquè el govern en minoria no ha fet ni un intent per negociar-los”

La portaveu socialista lamenta que la ciutat pateixi sistemàticament la inacció absoluta d’un govern que intenta un i altre cop tapar els forats que genera la seva pròpia incapacitat

“Girona no tindrà pressupost. El govern de Junts i ERC fa una pròrroga automàtica. No hi ha hagut ni l’intent d’aprovar-lo. Inexplicable”, s’ha lamentat Sílvia Paneque. “Les conseqüències seran negatives per a la ciutat i per als gironins”. La portaveu municipal ha insistit que “és necessari governar fins a l’últim moment i no dedicar energies a res més que no sigui les responsabilitats de govern a Girona. Aquestes últimes setmanes, Espanya i Barcelona han anunciat que aprovarien pressupostos. Em consta que Salvador Illa està fent tots els esforços, perquè Catalunya tingui pressupost. I Girona ni ho intenta? Anuncia una pròrroga automàtica. Me’n faig creus, és incomprensible”, ha explicat Sílvia Paneque.

“Girona pateix un govern que intenta un cop i un altre tapar els forats de la inacció absoluta amb nous anuncis i pretesos recomençaments”. “La ciutat”, ha afirmat Sílvia Paneque, “avança prou bé per la fortalesa del teixit econòmic, per les iniciatives de la gent, per l’empenta dels veïns. Això no obstant, la paràlisi d’aquests últims quatre anys de l’Ajuntament ha estat absoluta. Aquests quatre anys han allargassat un projecte que estava del tot esgotat. I acabem el mandat sense ni intentar parlar per aprovar pressupost? És incomprensible”. Sílvia Paneque demana al govern de Junts i ERC que es replantegi «si us plau» aquesta decisió.


Publicado

en

por

Etiquetas: