El PSC demana l’ampliació urgent del CAP de Llagostera

Sílvia Paneque, presidenta del grup socialista de la Diputació de Girona, Marc Lamuà, diputat del Congrés i Àlex Maqueda, regidor socialista a Llagostera han visitat el CAP de Llagostera

Els socialistes de Comarques Gironines han demanat l’ampliació urgent del CAP de Llagostera per la seva saturació i falta de personal. Sílvia Paneque, presidenta del grup socialista de la Diputació de Girona, Marc Lamuà, diputat del Congrés i Àlex Maqueda, regidor socialista a Llagostera han visitat el CAP de Llagostera, que actualment pertany a l’EAP de Cassà de la Selva.

El regidor socialista Àlex Maqueda, ha volgut posar sobre la taula que “l’ampliació temporal amb dos mòduls en barracons és insuficient i no garanteix el millor servei, i, a sobre, està pendent d’un informe d’aprovació per part de l’ACA perquè hi ha la riera al costat i podria ser zona inundable”.

La diputada provincial, Sílvia Paneque, ha explicat que “no es tracta només d’una ampliació física del CAP, sinó també d’una ampliació de recursos humans. Calen més facultatius i introduir el servei de diferents especialitats com ginecologia, pediatria o ampliar la ja existent, però insuficient, de psicologia”. Paneque ha demanat a la Generalitat que tingui en compte que l’ampliació és urgent i que hi destini els màxims recursos a fer-la possible el més aviat millor. Tant Paneque, com Lamuà i Maqueda han coincidit a dir que “el CAP no pot seguir amb aquesta situació de “desbordament”. La ciutadania de Llagostera mereix que la Generalitat li ofereixi una resposta ràpida i digna, ja que fa temps que Llagostera reclama l’ampliació del CAP”.

Marc Lamuà, diputat al Congrés; Àlex Maqueda, regidor socialista de Llagostera; i Sílvia Paneque, presidenta del Grup socialista a la Diputació de Girona


Publicado

en

, , ,

por

Etiquetas: