“La missa de Sant Narcís ha de formar part dels actes institucionals de les Fires”

Crec que és un error que la missa de Sant Narcís no sigui aquest any un acte institucional de Fires organitzat per l’Ajuntament i el Bisbat de Girona.

Lamento la notícia que l’Ajuntament no hagi volgut formar part de l’organització de la missa de Sant Narcís com a acte institucional de Les Fires. Les Fires tenien un acte institucional organitzat per Ajuntament i el Bisbat de Girona.

En tot cas, demano que l’Ajuntament continuï vinculat a aquest acte i considero que és un error greu no mantenir aquests vincles entre l’Ajuntament i altres institucions.
A més, la missa de Sant Narcís és un element tradicional de les Fires de Sant Narcís que està
arrelat a la ciutat. El grup municipal del PSC-Girona pel Canvi també creiem que la desvinculació per part de l’Ajuntament, més enllà d’excloure l’acte de l’agenda institucional, no ajuda a tenir cura de les bones relacions que sempre hi ha hagut entre les dues institucions.

Les Fires han patit els últims anys un “excés d’ideologia”. I, en lloc d’això, seria bo pensar en com tota la ciutadania es fa seva la Festa Major de Girona, que és de tothom.

Imatge extreta del Diari de Girona.


Publicado

en

por

Etiquetas: