Salvador Illa: “el PSC està disposat a negociar els pressupostos però serem exigents”

Els socialistes es reuneixen amb el sector sanitari i amb el sector econòmic per abordar diferents temes

Salvador Illa s’ha reunit aquest matí amb membres del Comité d’Empresa de l’Hospital Santa Caterina i posteriorment amb la direcció i professionals del l’Hospital del Santa Caterina i l’Hospital Josep Trueta acompanyats dels diputats Sílvia Paneque, Marc Lamuà, Mónica Ríos i Òscar Aparicio i el subdelegat del govern, Albert Bramon. A les reunions, on entre altres temes també s’ha pogut parlar del Nou Campus de Salut hi ha assistit el portaveu del PSC de Salt Joan Martín.

En una trobada posterior amb premsa Illa ha informat que ahir va tenir una reunió amb el President de Catalunya en la que van poder parlar, entre altres coses, dels pressupostos d’enguany. “He trobat una actitud passiva del Govern, no tenen les coses a punt quan s’han de tenir a punt. Perquè no s’ha presentat un projecte de pressupostos? Que la fractura del Govern no passi factura als catalans. Catalunya funciona, però el Govern de la Generalitat no. És molt important tenir pressupostos per posar a disposició de la ciutadania els 3.000 M € de majors ingressos que tindrem. El PSC farà una negociació de pressupostos clàssica, sense posar altres temes que no tenen a veure sobre la taula, però serem exigents”.

Més tard, el Cap de l’Oposició  de Catalunya s’ha traslladat a Girona, on ha assistit a la Missa de Sant Narcís que s’ha celebrat a la Basílica de Sant Feliu. Finalment Illa i Paneque s’han reunit amb representants del sector econòmic i empresarial de la ciutat i de la demarcació. La portaveu dels socialistes a Girona ha comentat a la trobada que “a Girona s’ha fet una NO-proposta en ordenances i, per tant, esperem que no ens trobem amb quelcom similar amb els pressupostos de la ciutat. Calen uns pressupostos actualitzats i adaptats a la situació actual. Cal que el govern agafi la responsabilitat de governar i es posi a treballar pensant en la ciutat”.


Publicado

en

por

Etiquetas: