Sílvia Paneque: “Aprovem 100.000 euros per a cadascun dels dos equips de bàsquet de la ciutat en màxima categoria. És un inici i hi hem d’insistir”

El PSC ha pactat aquest suport al bàsquet a Girona, perquè està convençut que és un dels actius de la ciutat. L’acord del PSC també inclou una aportació al CPA Girona i iniciar arranjaments necessaris a diferents instal·lacions esportives de la ciutat

El grup socialista a l’Ajuntament de Girona donarà suport en el proper Ple a tot un seguit de propostes en matèria d’esports i que afecten tant als equips de bàsquet de màxima categoria, l’Uni Girona i el Bàsquet Girona, com al CPA Girona i a diverses instal·lacions esportives de la ciutat que necessiten actuacions de millora o manteniment.

La portaveu socialista, Sílvia Paneque, ha explicat que el PSC ha arribat a un acord amb l’equip de govern “perquè té un gran interès per a Girona, la nostra ciutat, sumar tots els esforços a l’Spar-Uni Girona i al Bàsquet Girona. Fan les coses bé, parlen bé de la nostra ciutat, som-hi! En aquesta línia, l’Ajuntament ha d’insistir i aprofitar l’oportunitat del gran èxit dels clubs esportius de Girona. Insistir-hi!”. Aquests convenis suposaran una aportació municipal de 100.000 euros per a cadascun d’aquests dos equips durant les properes tres temporades. “És un bon acord inicial. L’aposta de la ciutat per al bàsquet ha d’augmentar en el futur”, també ha explicat el regidor Jordi Calvet.

A la vegada, en l’acord es preveu una aportació de 10.000 euros per al CPA Girona, un equip de patinatge que en els propers mesos ha de fer front a les despeses que suposarà la seva participació, en la categoria de Xou gran, a l’Europeu d’Itàlia i, a la tardor, al mundial que es disputarà a l’Argentina. “És un gran espectacle que ha comptat amb molts seguidors ja fa molts anys i que ha ofert grans esdeveniments també a Girona, a Fontajau. El CPA Girona té, a més, un altíssim nivell”, ha recordat Sílvia Paneque.

D’altra banda, hi haurà una altra modificació de crèdit per poder fer efectiva la contractació de dues persones, durant 9 mesos, per fer reparacions i millores en diverses instal·lacions esportives de la ciutat que, segons ha indicat Jordi Calvet, feia temps que es venien reclamant.  Sílvia Paneque ha explicat que “un dels elements claus de ser una ciutat d’èxit en l’esport també és tenir cura de l’esport de base i que això ha estat una feina de moltíssimes persones durant dècades”. Per la seva banda, el regidor Jordi Calvet ha recordat que “Girona està en un moment dolç, esportivament parlant, ja que tenir quatre equips esportius en el màxim nivell del bàsquet, el hoquei i el futbol suposa una important projecció per a la ciutat i l’Ajuntament ha de participar activament i donar suport als clubs”.

Sílvia Paneque i Jordi Calvet, amb Marc Gasol

Publicado

en

por

Etiquetas: