Sílvia Paneque, convençuda que les eleccions municipals de 2023 poden portar-la a ser “l’alcaldessa de tots els gironins”

En una trobada amb una vuitantena de militants, la portaveu socialista ha defensat les idees de “responsabilitat i bon govern” i ha apostat per un futur millor, “tant el la gestió del dia a dia com en seguretat i en la cura de l’espai públic”

La portaveu socialista de Girona, Sílvia Paneque, es va mostrar dissabte “il·lusionada i preparada” de cares a les eleccions municipals de 2023, en el transcurs d’un dinar-trobada que va aplegar una vuitantena de militants. “Estic convençuda que aquestes seran les nostres eleccions i que, si els militants em donen el seu suport, puc ser l’alcaldessa de tots i totes”, va manifestar Paneque en un breu discurs adreçat als assistents a l’acte.

Paneque va defensar la idea de la “responsabilitat i bon govern” i va recordar que a “Girona s’acumulen els problemes i són més necessàries que mai les solucions”. “En el PSC sabem que és possible un futur millor, tant en la gestió del dia a dia com en  seguretat o la cura de l’espai públic”, va afegir.

La portaveu socialista es va dirigir també a diversos ex-regidors socialistes presents a l’acte i, a més de reconèixer el llegat dels seus governs, ha manifestat la seva intenció de recuperar les grans idees dels primers anys de democràcia , actualitzant-les per a la Girona del futur. “Hem de recuperar el projecte socialista que va impulsar la Girona del s XX i impulsar-lo, renovat, al segle XXI”, va afirmar. Paneque va concretar aquesta idea  en “la construcció centres nuclears de la ciutat a tots els barris, ben articulats i connectats i teixir cohesió amb nous serveis i equipaments, tal com ja es va fer llavors”.

Sílvia Paneque considera que Girona mereix un projecte de reformes: eixamplar el centre d’una ciutat que ha crescut molt les últimes dècades; tenir tolerància zero envers la inseguretat i l’incivisme; incorporar infraestructures verdes a la ciutat per a la sostenibilitat i la resiliència; un Pla estratègic de desenvolupament i progrés pel teixit econòmic i connectar natura, ciutat i rius en un tot harmònic. “Girona té les millors oportunitats de progrés i creixement econòmicperò els últims anys ha crescut el desànim, la manca d’oportunitats, la inseguretat i la degradació constant de barris, carrers i places”, va afirmar Paneque. “Aquest és el diagnòstic d’aquest mandat i estem disposats a fer tot l’esforç, amb tota la il·lusió i de manera humil i constant, per fer possible el canvi a Girona”, va concloure.

Sílvia Paneque dirigint-se als assistents

Publicado

en

por

Etiquetas: