Sílvia Paneque - Prioritats per Girona

Sílvia Paneque: «Presento un programa de reformes, transformacions i canvi»

Les frases «Girona cara neta!» o «Entra amb nosaltres a l’Ajuntament!» volen transmetre a la gent de Girona que la candidatura de Paneque vol un Ajuntament de tothom, que funcioni i que la ciutat llueixi com es mereix.

L’alcaldable Sílvia Paneque marca les següents prioritats a Girona en el programa de la seva candidatura que ha presentat avui: fer funcionar bé l’Ajuntament, fer que Girona sigui l’únic subjecte polític, construir un centre més gran per a una ciutat més gran, tolerància zero contra la inseguretat, un pacte gironí per tenir un preu assequible per viure a Girona, posar en marxa la ciutat amb energia verda, convertir-nos en ciutat verda 2030 i el pla de xoc en neteja «Girona, cara neta». «Aquestes són les línies estratègiques de reformes, transformacions i canvi que començaré de manera immediata quan sigui alcaldessa de Girona si la gent de la meva ciutat em fa confiança el proper diumenge», ha explicat Sílvia Paneque.

En el programa electoral -que té format de llibre i cent vuitanta-quatre pàgines, amb propostes temàtiques i per barris- Sílvia Paneque també es compromet a treballar intensament amb les altres administracions per recuperar passatgers a l’Aeroport de Girona; fer pressió d’àrea urbana per tenir el nou Trueta; i tancar la negociació amb l’Estat per tenir el nou Arxiu provincial a Girona. «Pasqual Maragall va escriure que les grans transformacions d’una ciutat sempre són l’obra de diferents institucions, són la conseqüència -va insistir- de la lleialtat institucional, del pacte i de l’acord», ha assenyalat Paneque.

Entre les inversions més importants anunciades per Sílvia Paneque, hi ha la voluntat de trobar «partners» i col·laboració entre l’administració pública i «els privats» per tenir «l’estació 2030 de l’esport i la bicicleta». Aquest projecte, segons la socialista, podia trobar un espai a la zona nord de la ciutat i tenir diferents circuits de bicicleta, tant de carretera com de muntanya, i pistes de diferents esports. «L’esport ha arrelat amb força a Girona i aquest impuls podria complementar-se amb un espai, on també hi hauria botigues i habitatges». Sílvia Paneque creu que això també faria que «Girona tingués un turisme de l’esport més raonable i ben adaptat a la ciutat». Aquesta inversió se suma a l’anunciada aquests últims dies de fer un gran Espai de Creació i Cultura Contemporània.


Publicado

en

por

Etiquetas: