Foto Sílvia Paneque

Sílvia Paneque troba incomprensible la intervenció «carregada de ràbia i odi» de Gemma Geis, de Junts

La portaveu del PSC i candidata també de la plataforma Gironins pel Canvi recorda que a Girona les persones es coneixen personalment i es tracten amb educació i respecte

La candidata a l’alcaldia de Girona Sílvia Paneque va contestar ahir a les xarxes socials a Gemma Geis després que la candidata de Junts, en un míting a Barcelona, fes un parlament “molt enfadada i carregada de ràbia i odi”. “La lectura que fa de la realitat Gemma Geis està tan passada de voltes que no s’havia sentit un discurs així mai a la política de Girona”, ha explicat Paneque. La candidata ha recordat que representa el PSC i la plataforma de persones independents Gironins pel Canvi, on hi ha noms com els d’Antoni Puigverd o Sergi Bonet, entre molts d’altres. “A Girona, ens coneixem tots i és un antic costum de la ciutat tractar-nos amb respecte, pensem com pensem”, ha dit.

Quin greu, Gemma Geis, que la primera aparició pública de la candidata de Junts, quan falten vint-i-un dies per a les eleccions, sigui una intervenció tan carregada d’odi i ràbia. Fa temps que treballo per Girona i per a tota la seva gent”, deia la piulada que va fer ahir Paneque. “Sembla com si aparegués de sobte enfadada per por al resultat de les properes municipals. Intolerable, a més, que es proposi un cordó sanitari a la socialdemocràcia i no es digui res de la meva proposta d’aïllar a l’extrema dreta a l’Ajuntament. Girona vol canvi i estabilitat”, afegia l’alcaldable socialista en un segon tweet, per concloure: “Els discursos d’odi no tenen recorregut a la ciutat. Caldria una rectificació”.

L’alcaldable socialista ha lamentat el contingut i el to de les paraules de Gemma Geis. “L’enfocament de la campanya Gemma Geis era fins ara una incògnita, ja que fins al moment, en el que portem de precampanya, no se l’ha vist en cap dels debats que han organitzat associacions ciutadanes o col·legis professionals”, ha explicat Paneque. “Després de la intervenció d’ahir ja hem pogut veure, lamentablement, que opta per una campanya de confrontació i allunyada dels problemes que ve patint Girona els darrers anys”, ha afegit. “Aquesta actuació pot ser provocada pels nervis de veure’ns forts”, ha considerat.

Seran els gironins els que hauran de decidir si prefereixen el soroll de Junts o bé la humilitat del treball que representa la meva proposta electoral”, ha conclòs Paneque.


Publicado

en

por

Etiquetas: