Una trentena de veïns de Germans Sàbat visiten el Parlament de Catalunya amb regidors i diputats del PSC per continuar reclamant l’obertura del CAP de Taialà els caps de setmana

Els veïns no es resignen i continuen expressant la necessitat de tenir l’equipament obert els caps de setmana perquè la gent gran no hagi de desplaçar-se al CAP Güell

Un grup d’una trentena de veïns de Germans Sàbat ha visitat aquesta setmana el Parlament de Catalunya per tal de continuar reclamant l’obertura del CAP del barri durant els caps de setmana. Els veïns van visitar aquest dimecres el Parlament acompanyats de la portaveu del grup municipal socialista, Sílvia Paneque, els regidors Isabel Muradàs i Quim Ruhí i els diputats Rafel Bruguera i Esther Niubó.

Regidors i veïns van fer arribar les seves inquietuds al grup socialista del Parlament. La diputada que porta els temes de sanitat al grup, Assumpta Escarp, traslladarà les demandes dels veïns i el grup municipal socialista de la ciutat a la comissió de Sanitat i al Parlament. D’aquesta visita ha sortit també el compromís ferm del grup socialista al Parlament de Catalunya de continuar donant suport a la reobertura del CAP durant els caps de setmana i adreçar una bateria de preguntes escrites, així com una pregunta oral al govern de la Generalitat sobre aquesta qüestió.

El CAP Dr. Joan Vilaplana de Taialà atenia les urgències de cap de setmana de tota la zona esquerra del Ter –Taialà, Domeny, Germans Sàbat, Fontajau i Sant Ponç-. Els veïns de Germans Sàbat no es resignen al tancament de les urgències al CAP del barri i continuen expressant la necessitat de tenir aquest equipament obert el cap de setmana ja que al barri hi ha molta gent gran per a la qual és dificultós el desplaçament fins al CAC Güell. “A nivell municipal demanarem els resultats de l’estudi al que es va comprometre Marta Madrenas fa molt de temps i que encara no han arribat” ha explicat la regidora socialista, Sílvia Paneque.


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas: