El PSC de Girona demana solucions urgents al caos circulatori del carrer de la Creu

Els socialistes han recollit les queixes dels veïns i veïnes i usuaris que no entenen que les obres enlloc d’aportar solucions, han comportat un augment dels problemes circulatoris

El PSC de Girona ha lamentat que les obres al carrer de la Creu han empitjorat la mobilitat i han augmentat el caos circulatori. Els socialistes han recollit les queixes dels veïns i veïnes i usuaris que no entenen que les obres enlloc d’aportar solucions, han comportat un augment dels problemes circulatoris. Aquests desordre absolut, a més, perjudica la vida del dia a dia dels veïns i veïnes del carrer, ha considerat el grup municipal socialista a Girona

Els socialistes de Girona han demanat a l’equip de govern solucions urgents al caos circulatori que es viu al carrer de la Creu, agreujat a més a més per la tornada al curs escolar d’enguany. “Les obres que, ara, s’estan portant a terme a carrer Migdia i que han d’afectar també al carrer Emili Grahit, no fan res més que agreujar les conseqüències d’unes obres que no tenen sentit i que només han portat problemes als usuaris al carrer de la Creu” ha dit el regidor Joan Antoni Balbín.

“El tall del carrer Migdia està provocant que la línia 1 es faci en sentit Montjuïc pel carrer Balmes i el carrer Joan Maragall i en direcció a l’Avellaneda passa pel carrer de la Rutlla. Son carrers en què els autocars per les seves dimensions passen amb dificultats i això es veu agreujat pels vehicles que s’aparquen malament, envaint el carril central, damunt la vorera, furgonetes de repartiment que no utilitzen els espais reservats etc. L’Ajuntament ja ha hagut de suprimir alguns aparcaments per permetre que passi el bus, esperem que això sigui suficient perquè fins ara l’autobús s’havia d’aturar i fer maniobres perilloses massa sovint” ha explicat el regidor socialista.

El regidor socialista ha recriminat al govern “la manca de valentia, que en crear el carril bici no es va atrevir a suprimir la filera d’aparcaments del mig, que provoca manca de visibilitat i que hi hagi un únic carril de circulació molt just, de manera que per gairebé tots els motius, la circulació resta aturada i es produeixen retencions importants i de difícil solució”. Els socialistes han explicat que degut a l’inici del curs escolar les retencions des de dilluns son encara més evidents.

El PSC de Girona es pregunta com pensa l’equip de govern evitar el caos circulatori que hi ha en aquests moments a la en zona, i més, quan la finalització de les obres a carrer Migdia, en el millor dels casos i complint amb el calendari, està prevista pel mes de desembre d’enguany.

Sílvia Paneque i Joan antoni Balbín en una roda de premsa

por

Etiquetas: